Reference

Reference

Podjetja, ki nam zaupajo

Smo zanesljiva izbira, ko pride do reševanja izzivov na področju računalniških sistemov. Naši strokovno podkovani sodelavci imajo poglobljeno znanje in razumevanje različnih tehnologij, platform in standardov. Specializirani so za npr. varnost omrežja, IT infrastrukturo, obdelavo podatkov in morebitna druga področja.

Z uporabo najnovejših tehnologij in metodologij vam tako zagotavljamo učinkovite, varne in zanesljive rešitve.

Tehnomat

Za pospešitev internih procesov se je izdelalo in konfiguriralo lastne strežnike, uredilo oddaljene dostope za zaposlene, nastavilo in uredilo mrežno opremo ter servisiralo vse službene računalnike.

Eusa

Za lažje povezovanje in učinkovitejše delovne procese smo izvedli montažo in konfiguracijo dostopnih točk. Temu je nato sledila še vzpostavitev omrežja Eduroam, ki bo zagotavljal varen vstop in nemoteno delo kjerkoli po svetu.

Mernik d.o.o.

Zaradi številnih in raznolikih dejavnosti smo potrebovali sodoben digitalni sistem. Izvedena je bila konfiguracija strežnika, urejanje oddaljenih dostopov, namestitev Vasco ERP sistema, urejanje sistemskega prostora in generalni servis računalnikov.

Šivalna tehnika

Za pospešitev internih procesov se je uredilo oddaljene dostope zaposlenim, izdelalo in konfiguriralo lastne strežnike, nastavilo in uredilo mrežno opremo ter opravilo servis na službenih računalnikih. 

Naj tehnologija postane vaš prijatelj

Naši strokovnjaki opravijo delo hitro in po prijazni ceni.

 

Začnimo vaš projekt