Računalniške komponente, matična plošča

Računalniški sistemi

Dobri in redno vzdrževani računalniški sistemi so temelj poslovanja.

Kaj nam lahko zaupate?

Da bo vse tako, kot mora biti, pa nam zaupajte namestitev operacijskega sistema, vgradnjo ali menjavo strojnih komponent, priklop in namestitev periferne opreme. Prav tako opravimo prenos podatkov oz. kloniranje diska ali celo migracijo uporabniškega profila, če želite imeti podatke, datoteke in že obstoječe uporabniške pravice na nekem drugem računalniku.

Pogosta je tudi vzpostavitev in namestitev odjemalca elektronske pošte. Storitev vključuje namestitev enega od poštnih odjemalcev. Če imate več e-mail naslovov, uredimo, da boste imeli vse e-maile na enem mestu.

Izredno veliko težavo za uporabnika pa predstavljajo izbrisani podatki in okvarjeni trdi diski. Tu vsi pomislimo, da smo dokončno izgubili naše fotografije, dokumente, elektronsko pošto ali druge oblike podatkov. In dlje ko uporabljate računalnik po izbrisu, manjša je verjetnost obnovitve teh podatkov. Zato ne odlašajte in nas čim prej kontaktirajte. Izvedli bomo grobo analizo po posvetu z vami in tako ocenili možnost uspešnosti rešitve.

Spoštujemo vašo zasebnost in zato boste po končani obnovitvi sami pregledali obnovljene podatke.